Foto: Matteo Gribaudi/Bildbyrån

Kulusevski: "Jag lär mig mycket av Allegri"

Publicerad: 2021-08-01 11:54 Utlandsproffs

Dejan Kulusevski, 21, jagas av andra storklubbar, men Juventus vill inte sälja. Den svenske landslagsstjärnan ser nu fram emot att jobba med Massimiliano Allegri.

Massimiliano Allegri är tillbaka som tränare i italienska storklubben Juventus. I dagarna uttryckte han att Dejan Kulusevski fortfarande har en del att utveckla.

På lördagen spelade Juventus träningsmatch mot Monza. Det blev vinst med 2-1 och den svenske landslagsstjärnan blev målskytt.

– Det är mycket viktigt att börja bra. Vi jobbade hårt, det är inte lätt att spela den första träningsmatchen så här. Vi vann och det var viktigt. Jag lär mig mycket av Allegri, säger Kulusevski till Italia 1.

Massimo Pinca/Bildbyrån

– Framförallt lär jag mig på defensiv nivå, varje dag lär jag mig något nytt. Förra året gick det inte som vi ville, trots att vi vann två troféer. I år vill vi vinna ligan, vi arbetar för det, fortsätter han.

Kulusevski har i sommar kopplats ihop med klubbar som Bayern München, Manchester United, Liverpool, Arsenal och Tottenham. Men Juventus vill inte sälja 21-åringen.

David Lind
david@fotbolltransfers.com