Foto: Bildbyrån

Officiellt: Göran Marklund förlänger med Assyriska FF

Publicerad: 2011-11-25 12:41 Superettan

Assyriska FF skriver ett nytt ettårskontrakt med Göran Marklund - som fortsätter som spelande assisterande tränare. "Jag känner mig hemma här och trivs med alla i föreningen", säger anfallaren.

Assyriska FF meddelar på sin officiella hemsida att Göran Marklund förlängt sitt kontrakt med ett år. Han förblir spelande assisterande tränare.

– Vi har tålmodigt arbetat med ledarstaben. Göran är klubbens och Valentic val, de kompletterar varandra på ett bra sätt. Göran har blivit något av en kulturbärare i Assyriska, säger klubbchefen Aydin Aho

– Vi vet alla att en frisk Göran är en av Superettans absolut bästa spelare. Hans huvudfokus är tränarrollen men det skulle inte förvåna mig om han står ombytt till spelare till premiären, fortsätter han.

Göran Marklund har varit i Assyriska sedan 2006. Och nästa säsong blir alltså hans sjunde i klubben.

– Det känns jättebra att fortsätta i Assyriska. Jag känner mig hemma här och trivs med alla i föreningen. Jag vill utvecklas ytterligare i tränarrollen och det känns bra att vi kan ta med oss erfarenheterna från de senaste säsongerna, säger Marklund. 

– Samtidigt känner jag att jag bidra som spelare också även om mitt fokus kommer att ligga på tränarrollen, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com