Foto: Andrew Yates/Bildbyrån

Pereira om framtiden och Fenerbahce-ryktet

Publicerad: 2021-07-31 14:17 England

Andreas Pereira kan lämna Manchester United permanent. Nu uttalar sig mittfältaren om framtiden och ryktena om en flytt.

Andreas Pereira, 25, värvades till Manchester Uniteds akademi 2013 och debuterade för seniorerna två år senare.

Under sin tid i klubben har den offensiva mittfältaren varit utlånad till Granada, Valencia och nu senast Lazio.

Pereira påpekar att han befinner sig en kritisk period av sin karriär där han är i behov av regelbunden speltid.

– Jag är redo att spela. Jag är inte en pojke längre. Jag är en man redo att ta ansvar, säger Pereira till TNT Sports och fortsätter:

– Jag är redo att jag med speltid och kontinuitet, och som startspelare, kan visa upp vad jag gjorde i akademin. Jag kan göra fler mål och framspelningar. En spelare på min position behöver självförtroende för att kunna spela med frihet för att våga ute på planen.

Han svarar även på spekulationerna som placerar honom i turkiska storklubben Fenerbahce.

– Min agent sköter förhandlingarna. Om intresset stämmer vore det bra att prata med intresserade lag och ta reda på hur det skulle fungera för min karriär, hur viktig jag kommer att vara i truppen och i framtiden, säger belgaren och fortsätter:

– Gällande Fenerbahce är det ett land med passionerade fotbollssupportrar. Och Alex är en av mina idoler på den positionen. Det vore trevligt att bära hans tröja. Varför inte? Men allt hänger på vad de vill med min karriär, men också andra intresserade klubbar.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com