Foto: Bildbyrån

Anel Ahmedhodzic: "Italien ser ut att bli nästa destination"

Publicerad: 2021-07-21 18:03 Allsvenskan

Malmö FF kan sälja backstjärnan Anel Ahmedhodzic, 22, i sommar då det finns stort intresse. Den bosniske landslagsmannen medger att spel i Serie A lockar.

Anel Ahmedhodzic fick sitt stora genombrott i Allsvenskan förra säsongen. Sedan dess har toppklubb efter toppklubb visat intresse för mittbacken.

Agenten Markus Rosenberg berättade nyligen att Napoli och Atalanta är klubbarna som visar störst intresse. En flytt från Malmö FF i sommar är trolig.

Ahmedhodzic bekräftar också att de två italienska toppklubbarna är ute efter honom och att Serie A ser ut att bli nästa anhalt.

– Jag har hört om intresset från Italien och möten mellan vissa klubbar och min agent. Det är glädjande att veta att klubbar från en av de största ligorna i världen är intresserade av mig. Det bekräftar hur bra jag har gjort det hittills, säger 22-åringen till Tuttomercatoweb enligt Football Italia och fortsätter:

Jag är redo för nästa steg.

Petter Arvidson/Bildbyrån

– Med det sagt är jag nu redo för nästa steg. Jag är i den största svenska klubben, som alla förväntar sig ska vinna, så jag har vant mig vid press och jag gillar det. Det ser ut som att Italien blir min nästa destination, men ingenting har signerats än, så allt återstår att se. Jag älskar italiensk fotboll, både Serie A och Azzurri, som gick hela vägen och vann EM.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com