Foto: Bildbyrån

Ängelholm testar holländske målvakten Rick Hofkamp

Publicerad: 2011-11-24 10:21 Superettan

Kristofer Nilsson har lämnat Ängelholms FF. Därför är klubben på jakt efter en målvaktsreserv. Nu testar man holländaren Rick Hofkamp. 23-åringen kommer närmast från tyska Eintracht Nordhorn.

– Vi får ju många tips och det här är ett av dem. Killen erbjöd sig att själva köra bil upp från Holland och när han visar sådana ambitioner ville vi förstås se mer av honom, säger tränaren Joakim Persson till HD.se.

Rick Hofkamp kommer närmast från från tyska Eintracht Nordhorn. Moderklubben är Groningen och 23-åringen har även representerat bland annat Go Ahead Eagles, TuS Lingen i Tyskland och i Oulu i finska ligan.

– Han ser helt okej ut och eftersom vi behöver en målvakt till håller vi dörren öppen, säger Persson.

Ängelholms FF testar även en irakisk mittback vid namn Salah - som uppges ha meriter från landslaget.

– Han får också chansen att visa upp sig på torsdagens träning, men det ska nog mycket till för att vi ska gå vidare där. Det märks förstås att han varit uppe på en hyfsad nivå, men hittills har det ändå inte stuckit ut, säger tränaren till HD.se.

Vidare förlänger inte Ängelholms kontraktet med den spanske försvararen Gabriel Luis Grillé Rochas.

– Gabriel håller säkert som superettanback. Men det är samma där, han är inte tillräckligt bra för att det ska vara motiverat att behålla honom, säger Persson till HD.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com