Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Officiellt: Justin Salmon klar för Degerfors

Publicerad: 2021-07-06 11:07 Allsvenskan

Justin Salmon lämnar Västerås SK. Den 22-årige mittfältaren har skrivit på för allsvenska Degerfors IF.

Degerfors IF meddelar på sin officiella hemsida att Justin Salmon är klar för klubben. Han köps loss från Västerås SK och kontraktet sträcker sig över 2023.

– Det har varit en ganska smidig process och det här känns som ett roligt kliv att ta. Som för alla fotbollsspelare är det en dröm att representera en allsvensk klubb. Det känns extra speciellt att representera en så anrik klubb som Degerfors. Jag har hört mycket gott om den här föreningen, säger 22-åringen till hemsidan.

I Degerfors återförenas mittfältaren med mittbacken Sean Sabetkar.

– Vi pratar varje dag. Han är en väldigt nära vän och vi har haft några samtal om Degerfors där jag har frågat om klubben. Han har bara haft goda saker att säga och rekommenderade mig att ta chansen om den skulle komma. ”Du kommer inte ångra dig”, sa han. Bara bra ord från den killen, säger Salmon.

Degerfors sportchef Patrik Werner är nöjd med värvningen.

Michael Erichsen/Bildbyrån

– En bolltrygg mittfältare med ett bra passningsspel. Vi har varit i behov av förstärkning på den här positionen och har följt Justin under våren. Han har varit väldigt bra i Västerås och är en spelartyp som passar in bra hos oss, säger han till hemsidan.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com