Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

Kulusevski: "Tråkigt med Pirlo - hört att Allegri är väldigt bra"

Publicerad: 2021-06-22 09:25 Utlandsproffs

Juventus har sparkat Andrea Pirlo och plockat tillbaka Massimiliano Allegri. Den svenske landslagsmannen Dejan Kulusevski uttalar sig om förändringarna i klubblaget.

Dejan Kulusevski, 21, har precis avslutat sin debutsäsong i italienska storklubben Juventus. Den slutade med att huvudtränaren Andrea Pirlo fick sparken.

Juventus har samtidigt hämtat tillbaka sin tidigare succétränare Massimiliano Allegri. Den svenske landslagsmannen lider med Pirlo, men ser fram emot att jobba med Allegri.

– Det är klart att det är tråkigt att Pirlo lämnade. Men jag är säker på att han kommer hitta ett annat lag och att det kommer gå bra för honom där, säger Kulusevski till Fotbollskanalen och fortsätter:

Alberto Lingria/Bildbyrån

– Jag känner inte Allegri men jag har hört att han ska vara väldigt bra, och vara väldigt bra med spelarna. Så när jag kommer dit får vi se hur det blir. Jag hoppas att det blir bra.

Kulusevski gjorde sju mål och sju assist på totalt 47 tävlingsmatcher för Juventus den gångna säsongen.

Matteo Gribaudi/Bildbyrån

Han har hunnit göra ett mål på 13 landskamper för Sverige. 21-åringen väntar fortfarande på sin mästerskapsdebut. Den väntas komma på onsdag mot Polen.

David Lind
david@fotbolltransfers.com