Foto: Albert Gea/Bildbyrån

AS: Real Madrid ger inte upp Mbappé

Publicerad: 2021-06-12 21:12 Övriga Europa

Real Madrid kommer att göra ett sista försök att värva Kylian Mbappé från Paris Saint-Germain i sommar, enligt spanska AS.

Paris Saint-Germain har tidigare uttryckt att man inte kommer sälja Kylian Mbappé, 22, den här sommaren.

Den franska storklubben har också förklarat att anfallsstjärnan inte kommer lämna som bosman, vilket innebär att man räknar med att han förlänger.

Men i dagarna förklarade Mbappé att han ännu inte tagit något beslut om sin framtid.

– Jag behöver inte nödvändigtvis gå snabbt. Jag måste fatta rätt beslut, vilket är svårt, och ge mig själv alla chanser att bestämma mig. Jag är på en plats där jag gillar mig själv, där jag mår bra. Men är det här den bästa platsen för mig? Jag har inte svaret än, sa han till France Football och fortsatte:

– Jag vet att ett projekt med eller utan mig inte är helt samma sak för klubben. Men PSG förstår mina känslor. Förmodligen också för att de vet att jag inte kommer att smyga. Att vara en stor spelare visar sig också utanför planen där man måste veta hur man gör saker rent och med klass.

Eric Gaillard/Bildbyrån

Nu skriver spanska tidningen AS att Real Madrid ännu inte gett upp hoppet om att värva 22-åringen.

Den spanska giganten hoppas att Mbappé kommer meddela PSG att han vill lämna så fort EM är över och att han inte har någon intention att förlänga.

Real Madrid vet att det blir svårt att värva Mbappé den här sommaren, men kommer göra ett sista försök, i synnerhet om stjärnan pushar för en flytt.

David Lind
david@fotbolltransfers.com