Foto: Ed Sykes/Bildbyrån

Keane: "United måste värva Kane - trots att han inte är en ledare"

Publicerad: 2021-06-11 15:56 England

Roy Keane uppmanar sin gamla klubb Manchester United att köpa Harry Kane från Tottenham, trots att han inte är en ledare.

Harry Kane, 27, är redo att lämna Tottenham i jakten på titlar. Flera storklubbar runtom i Europa visar seriöst intresse.

En av dem är Manchester United. Den tidigare storspelaren Roy Keane anser inte att Kane är en ledare, men vill ändå se honom på Old Trafford.

– Det enda jag skulle hålla mot Kane, det är ett stort minus. Jag tycker att Kane är en fantastisk spelare. Varje klubb borde försöka värva honom, Manchester United måste värva honom. Jag bryr mig inte om det är 120 miljoner pund... värva honom, säger han till SkyBet och fortsätter:

Richard Heathcote/Bildbyrån

– Men jag tycker inte att han är en bra ledare. Jag ser honom aldrig hacka på någon i Spurs. Jag vet att folk kan säga "nå det är inte hans personlighet" eller "han kanske gör det i omklädningsrummet". Jag tror inte att han gör det och det är ett stort problem. Okej, du kan leda med ditt lysande spel. Men ibland vill jag se en annan sida av Kane, jag skulle gärna se honom ta tag i någon.

Kane har kontrakt till 2024 och Tottenham ryktas vilja ha 150 miljoner pund för att släppa honom i sommar.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!