Foto: Pascal Rossignol/Bildbyrån

Mourinho: "Ronaldo var förälskad i Benzema"

Publicerad: 2021-06-11 13:50 Spanien

Romas nye tränare José Mourinho berättar att Cristiano Ronaldo verkligen älskade att spela med Karim Benzema i Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, 36, representerade Real Madrid mellan 2009 och 2018. Under samtliga nio säsonger hade han Karim Benzema, 33, bredvid sig.

I tre säsonger hade de José Mourinho som tränare. Portugisen berättar nu att Ronaldo hade en speciell relation till fransmannen.

– Den bästa komplimangen du kan ge Karim Benzema är att Cristiano Ronaldo var förälskad i honom i Real Madrid. Och för att Cristiano ska vara kär i en annan offensiv spelare innebär att han gör mycket för Cristiano - och han gör mycket för varje offensiv spelare som spelar runt honom, säger Mourinho enligt Daily Mail.

Sergio Perez/Bildbyrån

– Karim är förmodligen den enda "nian" jag vet som inte är självisk i sitt spel. Hans blick är fantastisk, sättet han njuter av sin fotboll är att spela med mycket frihet. Jag kan jämföra honom med Harry Kane också i den meningen, fortsätter han.

Ronaldo tillhör numera Juventus, men ryktas kunna lämna inför nästa säsong. Benzema är kvar i Real Madrid. Mourinho har tagit över Roma.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!