Foto: Phil Noble/Bildbyrån

Jenas: "Abraham skulle vara en bra värvning för alla - även Arsenal"

Publicerad: 2021-06-11 11:28 England

Den tidigare engelske landslagsmannen Jermaine Jenas tror att anfallaren Tammy Abraham kan lämna Chelsea för rivalen Arsenal.

Tammy Abraham, 23, är inte nöjd med speltiden i Chelsea och kan därför byta klubb inför nästa säsong.

Aston Villa, Newcastle och West Ham har pekats ut som möjliga destinationer för anfallaren.

Jermaine Jenas, som bland annat spelade för Newcastle och Tottenham, tror dock att Abraham kan hamna i Arsenal.

– Jag tror att han skulle vara en bra värvning för alla. Han hade den speciella relationen med Aston Villa-fansen i Championship, men de har nu fått Ollie Watkins. Jag skulle vilja tro att Tammy kanske kan lånas ut. Jag tycker inte att det är dags för Chelsea att helt klippa banden, säger han till Daily Mirror och fortsätter:

Bildbyrån

– Du har Watford, som just har kommit upp. Brighton är desperata för att någon ska ge dem mål. Southampton är ett annat lag du tittar på och undrar om han skulle kunna göra ett jobb. Han kan till och med gå till Arsenal om Chelsea låter honom. Mikel Arteta insisterar på att spela Pierre-Emerick Aubameyang till vänster. Han ska inte gå till Tottenham om Harry Kane fortfarande är där. West Ham? Han är en lämplig spelare för ett antal lag och jag tror att många kommer att titta på hans tjänster.

Abraham har kontrakt med Chelsea till sommaren 2023. Anfallaren gjorde tolv mål och sex assist på 32 tävlingsmatcher den gångna säsongen, varav 18 från start.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!