Foto: Bildbyrån

Lautaro Martínez agent: "Vem skulle inte vilja spela för Barcelona?"

Publicerad: 2021-06-10 09:30 Italien

Inters anfallare Lautaro Martínez kopplas ihop med flera storklubbar. Nu flörtar agenten med Barcelona, men betonar att ingenting är på gång just nu.

Det har ryktats om Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Chelsea, Liverpool och Manchester City senaste veckorna.

Lautaro Martínez, 23, har tidigare bekräftat att han var nära en flytt till Barcelona förra sommaren, men klev kvar i Inter och vann ligan.

Det har surrats en del om att Barcelona kan förnya sitt intresse för Martínez. Agenten Alejandro Camano antyder att en sådan flytt fortfarande lockar.

– Vi är väldigt lugna, vi måste lösa Inter-situationen först, men naturligtvis skulle han gilla det. Vem skulle inte vilja spela för Barcelona? De är en av de största klubbarna i världen, säger han till spanska Sport.

Pool/Bildbyrån

Men just nu finns det inga förhandlingar med Barcelona.

– Ingen från Barcelona har ringt mig. Jag har en bra relation med Mateu (Alemany), men det har inte funnits något, vi tänker inte på det just nu, säger Camaro.

Agenten bekräftar samtidigt att förhandlingarna med Inter om en förlängning just nu pausats. Det nuvarande avtalet sträcker sig till 2023.

Det ryktas om att Inter vill ha 90 miljoner euro för att sälja Martínez i sommar. Anfallaren gjorde 19 mål och elva assist på totalt 48 tävlingsmatcher den gångna säsongen.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com