Foto: Marcelo Del Pozo/Bildbyrån

Uppgifter: Real Madrid rasande på Ramos - som lämnar

Publicerad: 2021-06-02 09:40 Spanien

Sergio Ramos kommer inte förlänga sitt kontrakt. Real Madrid är dessutom arga på lagkaptenen eftersom han uppmanat sina lagkamrater att inte acceptera en lönesänkning, enligt uppgifter.

Real Madrid och Sergio Ramos, 35, har under en längre tid försökt komma överens om ett nytt kontrakt.

Men mycket tyder nu på att backstjärnan lämnar som bosman. Enligt programmet "El Transistor" på radiostattionen Onda Cero har klubben dragit tillbaka sitt bud.

Ramos fick en deadline att acceptera en reducering av lönen med 10 procent. 35-åringen har inte svarat och är enligt uppgifterna i förhandlingar med Paris Saint-Germain.

Onda Cero rapporterar samtidigt att Real Madrid är rasande på Ramos - som anklagas för att försöka sabotera värvningen av Kylian Mbappé, 22.

Albert Gea/Bildbyrån

Real Madrid vill att alla spelare ska acceptera en lönesänkning med 10 procent. Ramos ska ha sagt till sina lagkamrater att det handlar om att kunna ha råd att värva PSG-stjärnan, på deras bekostnad.

Ramos har uppmanat Real-spelarna att inte gå med klubbledningens krav, enligt uppgifterna. Något som i förlängningen kan sätta käppar i hjulet i jakten på Mbappé.

I dagarna uppgav ESPN att även engelska storklubben Manchester City förbereder ett bud till Ramos.

David Lind
david@fotbolltransfers.com