FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Bildbyrån

Edin Hamidovic lämnar Ankara Keçiörengücü - jagas av Superettanklubbar

Publicerad: 2021-05-31 14:00 Utlandsproffs

Ankara Keçiörengücü missade avancemang till Süper Lig. Nu lämnar Edin Hamidovic Turkiet och jagas av flera klubbar i Superettan, kan Fotbolltransfers.com avslöja.

Edin Hamidovic, 27, lämnade Jönköpings Södra efter förra säsongen. I januari skrev han på för Ankara Keçiörengücü i turkiska andraligan.

Anfallarens kontrakt sträckte sig säsongen ut med option på ett år till. Men det blir ingen fortsättning, kan Fotbolltransfers.com berätta. 

– Jag lämnar på grund av speltiden, det blev inte som man hoppades. Men det var en lärorik tid, säger Hamidovic och fortsätter:

– Den största skillnaden är att allt är professionellt i Turkiet. Allt från faciliteter, fansen och strukturen. Det är en riktig fotbollskultur där nere.

Hamidovic är nu tillgänglig som bosman. Enligt uppgifter till Fotbolltransfers.com kan det bli en flytt till Superettan då klubbar som GAIS, Örgryte IS, Jönköpings Södra, Västerås SK och IK Brage visar intresse.

Jag kommer ta ett beslut inom kort.

– Det finns intresse här hemma, men jag kan tyvärr inte kommentera några inga enskilda klubbar. Men jag kommer ta ett beslut inom kort, säger 27-åringen.

Krister Andersson/Bildbyrån

– Det finns även lite olika spår utomlands, men det mest troliga är att jag kommer hem till Sverige, fortsätter han.

Hamidovic spelade åtta ligamatcher för Ankara Keçiörengücü. Laget slutade sjua i andraligan.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com