Foto: Bildbyrån

KLART: Jonas Wallerstedt lämnar GIF Sundsvall

Publicerad: 2011-11-17 10:47 Allsvenskan

Han ville vara kvar, men GIF Sundsvall ville annat. Jonas Wallerstedt, 33, får inget förnyat kontrakt och lämnar därmed klubben. "Det blev inte riktigt som man hade tänkt sig", säger han.

Det blev totalt tre säsonger i i GIF Sundsvall sedan återkomsten från IFK Göteborg. 33-årige Jonas Wallerstedt får inget förnyat kontrakt.

– Det är Giffarnas beslut, jag hade gärna fortsatt. Det känns inte som att det är färdigspelat för min del. Jag hade gärna varit kvar och fightats om en plats under nästa år. Men det här är vad de kommit fram till, säger han till Dagbladet och fortsätter:

– Det känns som om jag inte riktigt fått visa vad jag kan de sista två åren. I fjol gjorde jag inte mig själv rättvisa utan jag offrade mig lite för laget och spelade på en annan position och accepterade det. Jag skulle säkert ha gjort likadant igen men jag tjänade inte på det. Jag vet att jag har mer kapacitet inom mig.

När Wallerstedt flyttade tillbaka till GIF Sundsvall var målet att spela upp laget i Allsvenskan. Och han ville avsluta karriären i klubben.

– Det var lite tanken när vi flyttade tillbaka. Jag hade ett år kvar med Göteborg och tanken var att spela de sista säsongerna här. Men det blev inte riktigt som man hade tänkt sig, säger Wallerstedt till Dagbladet.

Vad som händer nu är oklart.

– Jag har inte riktigt hunnit tänka på det men som det känns så vill jag fortsätta spela fotboll på elitnivå ett tag till, blir det inte så får vi se vad som händer.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com