Foto: Bildbyrån

Aiham Ousou uttalar sig om succén i GAIS

Publicerad: 2021-05-25 21:00 Superettan

Aiham Ousou lånades ut från BK Häcken till GAIS där han imponerat och ryktats till utländska klubbar. Nu uttalar sig mittbacken.

Aiham Ousou, 21, har tagit en ordinarie plats i GAIS och spelat sex matcher från start i Superettan.

BK Häckens utlånade mittback har fått mycket beröm för sina insatser och den allsvenska klubben uppges vilja förlänga hans kontrakt.

Tidigare i veckan kom det också uppgifter om att han jagades av den danska klubben FC Midtjylland.

Nu uttalar sig Ousou om succén i GAIS och ryktena om en utlandsflytt.

Jag trivs väldigt bra i Göteborg och Gais.

–  Det har gått ganska bra. Vi har ju tappat lite på sistone med laget, men det har ändå gått ganska bra för mig personligen och jag hoppas fortsätta utvecklas, säger han till GP och fortsätter:

– Det är ju hemma för mig med Göteborg och sen är Gais en väldigt fin klubb. Det är synd att laget inte ligger i Allsvenskan för det är där man hör hemma, tycker jag. Jag är verkligen glad över att jag tog beslutet att stanna här. Jag trivs väldigt bra i Göteborg och Gais och det ser man på planen.

Om utlandsryktena svarar han följande:

– Det är smickrande att det finns intresse. Jag strävar ju efter att komma ut i Europa och spela i så bra ligor som det bara går. Det är kul att folk har fått upp ögonen. Jag ska bara fortsätta jobba hårt, göra jobbet och fortsätta vara hungrig så får jag ta det där som det kommer, säger Ousou.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com