Foto: Jennifer Lorenzini/Bildbyrån

Martínez kopplas ihop med Chelsea, Liverpool och City

Publicerad: 2021-05-13 20:07 Italien

Lautaro Martínez har två år kvar på sitt kontrakt med Inter. Nu är anfallaren aktuell för Premier League-klubbar, enligt uppgifter.

Lautaro Martínez, 23, har kontrakt med Inter fram till sommaren 2023, men klubbens ekonomiska situation står i vägen för en eventuell förlängning.

Agenten Alejandro Camano har uttryckt att Inters ekonomi hindrar hans klient från att ta ett beslut kring ett nytt kontrakt.

Enligt sajten 90min försöker Chelsea, Liverpool och Manchester City ta tillfället i akt för att locka till sig den argentinske landslagsanfallaren.

Premier League-klubbarna uppges ha varit i kontakt med Inter och bett om att få hålla sig uppdaterade kring Martínez kontraktssituation.

Real Madrid och Barcelona har också pekats ut som potentiella destinationer för Martínez, som anslöt från Racing Club inför säsongen 2018/2019.

UPPDATERING 20:20: Enligt tidningen Gazzetta dello Sport överväger den italienska storklubben att sälja Martínez för 80 miljoner euro i sommar.

Martínez har en utköpsklausul på 111 miljoner euro, men klubben ska alltså vara beredd att sänka prislappen.

Anledningen till att man överväger en försäljning är på grund av pandemin som har drabbats klubbens ekonomiska situation.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!