Foto: Bildbyrån

Officiellt: Andrés Iniesta förlänger med Vissel Kobe

Publicerad: 2021-05-11 09:01 Världen

Barcelonas tidigare stjärna Andrés Iniesta har ingen intention att sluta spela. Han har signerat ett nytt kontrakt med Vissel Kobe.

Den offensiva mittfältaren Andrés Iniesta, 37, lämnade spanska giganten Barcelona för japanska Vissel Kobe sommaren 2018.

Nu meddelar Vissel Kobe på sin officiella hemsida att den tidigare spanske landslagsstjärnan förlängt sitt kontrakt till 2023.

– För tre år sedan meddelade vi ett spännande projekt här i Tokyo. Den nya utmaningen var stor för mig och min familj. Jag är tacksam gentemot ordföranden och de personer som är inblandade i klubben för deras fortsatta förtroende även efter tre år, säger Iniesta enligt Goal.com och fortsätter:

– Även om det var en svår period har vi byggt upp historia, som att vinna titlar för klubben. I dag är en speciell dag. Det viktigaste för mig är att känna att människor runt mig värdesätter mig. Jag vill fortsätta med den passion jag hade när jag kom för tre år sedan. Jag är glad att vara med i projektet de kommande två åren.

Iniesta har vunnit allt som går att vinna på klubblagsnivå med Barcelona och både VM och EM med Spanien.

Juan Medina/Bildbyrån
Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!