Foto: Bildbyrån

United-ägarens svar efter protesterna: "Vi behöver bli bättre lyssnare"

Publicerad: 2021-05-07 19:19 England

Glazers-familjen har aldrig varit omtyckta av Manchester United-fansen och det kulminerade i protesterna förra helgen. Nu svarar ägaren i ett öppet brev till fansen.

Matchen mellan Manchester United och Liverpool i söndags fick ställas in efter stora protester från United-fansen riktade mot klubbens ägare.

Fansen tog sig bland annat in på Old Trafford och omringade även utgången till spelarhotellet. 

Glazer-familjen har ägt klubben sedan 2005 men aldrig varit omtyckta av klubbens fans och superligan-fiaskot för några veckor sedan fick bägaren att rinna över.

United-fansen är tydliga i sina protester och vill se ägarfamiljen sälja klubben. Nu svarar Joel Glazer i ett öppet brev som publiceras på klubbens officiella hemsida.

"Vi tror på principen om att supportrar ska äga aktier i en klubb. Vi har tidigare haft samtal med Manchester United Supporters Trust om aktieinnehav för supportrar och vi vill fortsätta samt snabba på de diskussionerna. Vi vill tillsammans jobba för att ta fram ett ambitiöst paket med åtgärder som ska förändra vår relation med supportrarna och stärka klubben långsiktigt. De senaste veckorna har visat att vi behöver bli bättre lyssnare," skriver Glazer bland annat i det öppna brevet.

Jason Cairnduff/Bildbyrån
Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!