Foto: Andrew Couldridge/Bildbyrån

Potter om Tottenham: "Får ta det med en nypa salt"

Publicerad: 2021-05-07 16:49 England

Tottenham är på jakt efter en ny manager och det ryktas om Graham Potter. Men den ex-allsvenske tränaren, numera i Brighton, tar det hela med ro.

Brighton har varit tydliga med att Graham Potter inte är tillgänglig på marknaden. Klubben planerar en fortsatt framtid med engelsmannen.

Östersunds tidigare tränare har pekats ut som en kandidat för Tottenham - som jobbar för fullt med att ersätta José Mourinho.

Potter, som har kontrakt till sommaren 2025, tar ryktena om Tottenham med en klackspark.

– Jag tror att det är utmaningen att vara fotbollstränare, det finns verkligen spekulationer, positiva och negativa i modern tid. Det var bara för några månader sedan jag svarade på frågor om jag hade stöd från ordföranden, så du måste ta dessa saker med en nypa salt, säger Potter enligt The Independent och fortsätter:

Phil Noble/Bildbyrån

– Mitt fokus är här. Jag mår så bra jag kan, jag känner att jag har stöd från styrelsen, spelarna, staben. Vi är i en riktigt spännande period då vi har lagt ner mycket arbete och vi vill fortsätta med det. Vi har inte avslutat någonting här, det finns mycket att göra och jag är väldigt lycklig här.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com