Foto: Fred Porcu/Bildbyrån

Förre lagkamraten: "Cavani är en av tre-fyra spelare som Zlatan hatar"

Publicerad: 2021-05-07 16:09 England

Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani bildade anfallspar i Paris Saint-Germain. Nu påstår Michaël Ciani att relationen mellan anfallarna är minst sagt frostig.

Edinson Cavani, 34, är en av endast tre-fyra spelare som Zlatan Ibrahimovic, 39, uppriktigt har hatat under hela sin fotbollskarriär.

Det påstår åtminstone tidigare LA Galaxy-spelaren Michaël Ciani, 37, som var lagkamrat med Ibrahimovic i MLS.

Cavani, som numera spelar i Manchester United och Ibrahimovic, Milan, bildade ett lysande partnerskap på planen i Paris Saint-Germain mellan 2013 och 2016.

Han berättade för mig att han bara hatade tre eller fyra personer i sin karriär.

Fred Porcu/Bildbyrån

Men enligt Michaël Ciani kom de inte överens utanför planen.

– Om man är nära med Cavani, så gillar inte "Ibra" det. Antingen så är du med "Ibra", eller så är du det inte, säger han till RMC Sport och fortsätter:

– Han sa till mig att allt var bra i PSG under Laurent Blanc. Den enda personen han inte kom överens med var Cavani. Han berättade för mig att han bara hatade tre eller fyra personer i sin karriär, och en av dem var Cavani.

Zlatan lämnade PSG för att skriva på för Manchester United sommaren 2016. En flytt som Cavani så småningom också skulle följa, när han anlände till Old Trafford förra sommaren.

I går kväll såg Edinson Cavani till att skjuta Manchester United till final i Europa League med sina två mål borta mot Roma.

Phil Noble/Bildbyrån
Jesper Ottoson
jesper@fotbolltransfers.com