Foto: Gonzalo Fuentes/Bildbyrån

Uppgifter: PSG:s plan - värva Messi, två till och behålla stjärnorna

Publicerad: 2021-05-06 09:36 Övriga Europa

Paris Saint-Germain ämnar att rusta rejält efter uttåget i Champions League. Lionel Messi, en mittfältare och en högerback är på önskelistan - samt behålla Neymar och Kylian Mbappé, enligt uppgifter.

Neymar, 29, och Kylian Mbappé, 22, sitter båda på avtal som löper ut 2022. De kopplas starkt ihop med Barcelona respektive Real Madrid.

Paris Saint-Germain åkte ut mot Manchester City i Champions League och missar därmed en ny final. Le Parisien skriver att klubben nu känner att de måste förstärka truppen.

PSG vill först och främst spetsa med en världsstjärna och har ännu inte gett upp hoppet om Lionel Messi, 33, vars kontrakt med Barcelona löper ut efter säsongen.

Drömmen är att bilda en anfallslinje med Messi, Mbappé och Neymar. PSG har alltså fortfarande ingen intention att släppa någon av sina två stjärnor.

Bildbyrån

Utöver det vill PSG plocka in en ny mittfältare och en ny högerback inför nästa säsong, skriver Le Parisien.

Men vad gäller Messi har flera rapporter i Spanien och Argentina gjort gällande att hans plan är att stanna i Barcelona, så länge klubben kan leverera en sportslig satsning han är nöjd med.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!