Foto: Bildbyrån

Sheringham: "Kane är bäst i världen - United borde köpa honom"

Publicerad: 2021-05-06 09:45 England

Harry Kane, 27, kan lämna Tottenham efter säsongen. Förre spelaren Teddy Sheringham uppmanar Manchester United att agera i så fall.

Anfallaren Harry Kane, 27, har varit starkt kopplad till en flytt från Tottenham de senaste månaderna.

Den engelske lagkapten antydde i våras att en flytt från norra London kunde bli aktuell om klubben fortsätter att dippa i form.

Flera experter och före detta spelare har uttryckt sin åsikt i frågan sedan Kane öppnade för en flytt förra månaden. Och här kommer ännu ett uttalande.

Det är Teddy Sheringham, med förflutet i både Tottenham och Manchester United, som uppmanar storklubben att öppna plånboken och se till att Harry Kane göra samma flytt som han gjorde 1997.

Bildbyrån

– Folk snackar om (Erling) Håland som en fantastisk talang som visar otrolig potential, men Harry Kane är den bästa nian i världen, säger han till bookmakers.co.uk. och fortsätter:

– Från en Manchester United-synvinkel, om de har råd, så köp honom. Tottenhams supportrar vill inte höra det egentligen, men de tvingats göra det de senaste tre åren. Harry Kane är bäst och alla vill ha honom.

Tottenham har i skrivande stund fem poäng upp till Chelsea på fjärde plats i ligan och avancemang till nästa års upplaga av Champions League.

Det är inte omöjligt att den kommande månadens resultatrad kan påverka Harry Kanes framtid i Spurs.

Jesper Ottoson
jesper@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!