Foto: Thorsten Wagner/Bildbyrån

Tottenham uppges visa intresse för Antonio Conte

Publicerad: 2021-05-05 18:48 Italien

Tottenham är på jakt efter en ny manager. Antonio Conte är ett drömnamn, men han prioriterar en fortsättning i Inter just nu, enligt uppgifter.

Maurizio Sarri, Gian Piero Gasperini och Scott Parker är några av tränarna som kopplas ihop med Tottenham - som letar efter en ersättare till José Mourinho.

Ryan Mason leder laget resten av säsongen, men är bara en tillfällig lösning. Nu skriver Corriere dello Sport att Tottenham tagit kontakt med Antonio Conte - som precis vunnit ligatiteln med Inter.

Inters vd Giuseppe Marotta har tidigare uttryckt att man inte har någon "Plan B" till nästa säsong, utan hoppas att Conte väljer att stanna och fullfölja sitt kontrakt.

Enligt den italienska tidningen har Conte öppnat dörren för Tottenham och har ännu inte tagit något beslut om framtiden, men han prioriterar Inter just nu.

Conte, som har kontrakt till 2022, vill dock invänta besked från presidenten Steven Zhang gällande transferplanerna innan han bestämmer sig, enligt uppgifterna.

Bildbyrån

Tottenham fortsätter samtidigt scanna av marknaden. Corriere dello Sport hävdar också att Gasperini och Sarri är på engelsmännens radar.

David Lind
david@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!