Foto: Susana Vera/Bildbyrån

Uppgifter: PSG drömmer om Salah - som vill lämna Liverpool

Publicerad: 2021-05-05 17:49 England

Liverpools anfallsstjärna Mohamed Salah kopplas alltmer ihop med Paris Saint-Germain - som ersättare till Kylian Mbappé.

Det har under en längre tid spekulerats om stjärnans framtid i Liverpool. I dagarna berättade Mohamed Salah, 28, att ingen i klubben pratat med honom om en förlängning.

Anfallarens nuvarande avtal löper ut sommaren 2023. The Athletic har tidigare uppgett att Liverpool överväger Salahs framtid i klubben. Det har även ryktats att Jadon Sancho kan värvas från Dortmund som ersättare.

Salah i sin tur har tidigare kopplats ihop med Paris Saint-Germain. Nu skriver franska Le Parisien att egyptiern är drömvärvningen om PSG tappar Kylian Mbappé, 22, i sommar.

Enligt tidningen vill dessutom Salah lämna Liverpool efter säsongen. PSG kan tvingas sälja Mbappé - som ännu inte accepterat att förlänga sitt kontrakt.

Albert Gea/Bildbyrån

22-åringens nuvarande kontrakt med PSG löper ut sommaren 2022, vilket innebär att klubben riskerar ett bosmanfall om man tvingas kvar honom utan en förlängning.

Mbappé har under en längre tid ryktats ha siktet inställt på en flytt till Real Madrid. Anfallaren är in sin tur högsta prioritet för den spanska giganten.

David Lind
david@fotbolltransfers.com