Foto: Clive Brunskill/Bildbyrån

Solskjaer: "Jag har pratat med ägarna och fått en personlig ursäkt"

Publicerad: 2021-05-05 16:32 England

Manchester United fick ställa in sitt möte med Liverpool i helgen efter vilda protester. Nu talar Ole Gunnar Solskjaer ut om händelsen.

Manchester Uniteds toppmöte med Liverpool fick ställas in i helgen sedan supportrar tagit sig in på arenan och protesterat mot ägarfamiljen Glazer, till följd av klubbens initiala medverkan i European Super League.

Nu uttrycker lagets manager Ole Gunnar Solskjaer att Manchester United behöver förbättra sin kommunikation med supportrarna - och berättar att han mottagit en personlig ursäkt från ägarfamiljen.

– Självklart var det en tuff dag för oss. Vi ville spela matchen mot Liverpool och vinna den för våra fans. Men som jag sagt tidigare, vi måste lyssna på dem. Vi måste höra våra fans. Det är allas rätt att protestera, men det måste ske på ett fredligt och civiliserat sätt, säger han enligt The Independent.

– Dessvärre när man bryter sig in på det sättet och när en polis blir ärrad för livet, är det ett steg för långt. Det handlar inte om att visa sina åsikter längre, fortsätter Solskjaer.

Jason Cairnduff/Bildbyrån

Han utvecklar:

– Vi vet att vi måste kommunicera bättre. Jag har pratat med ägarna och fått en personlig ursäkt. Det är en svår position för mig att vara i. Jag måste fokusera på fotbollen. Jag har alltid haft en bra relation med dem. De lyssnar på mig och de lyssnar på fansen. Jag är säker på att det kommer bli bättre.

Jesper Ottoson
jesper@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!