Foto: Jesper Zerman/Bildbyrån

Officiellt: Tommy Naurin lämnar GIF Sundsvall

Publicerad: 2021-05-04 13:57 Superettan

Tommy Naurin, 36, kommer lämna sitt uppdrag som assisterande tränare och målvaktsinstruktör i GIF Sundsvall. Det skriver klubben på sin hemsida.

Under hösten 2018 meddelade GIF Sundsvall att målvakten Tommy Naurin tvingades avsluta fotbollskarriären på grund av skador.

Framtiden i Giffarna tog dock inte slut där. Naurin fortsatte i klubben på marknadssidan - och på senare år som målvaktstränare och assisterande tränare.

Men nu är även den karriären över. GIF Sundsvall meddelar på sin hemsida att Naurin kommer att avsluta sin tjänst som assisterande tränare och målvaktsinstruktör i GIF Sundsvall från vårsäsongens slut 30 juni.

Naurin har valt att fortsätta på en civil karriär utanför fotbollen.

– Jag vill passa på att tacka alla människor som jag har korsat väg med de senaste snart tolv säsongerna, inga namn nämnda inga namn glömda. Men där bland, alla kollegor, alla samarbetspartners, alla supportar som ingår i den stora familjen GIF Sundsvall. Jag vet att jag kommer vara delaktig på ett eller annat sätt runt föreningen framöver, jag vill även passa på att önska GIF Sundsvall lycka till både under den här säsongen och även i framtiden, säger Naurin till klubbens hemsida.

Jörgen Jarnberger/Bildbyrån

Tommy Naurin gjorde 187 matcher i GIF Sundsvall. 87 av dem i Allsvenskan.

Jesper Ottoson
jesper@fotbolltransfers.com