Foto: Bildbyrån

Raiola: "Alla storklubbar har ringt mig om Håland"

Publicerad: 2021-05-01 10:30 Övriga Europa

Erling Håland kopplas ihop med i stort sett alla storklubbar runtom i Europa. Nu uttalar sig anfallarens agent Mino Raiola om hans framtid.

Erling Håland, 20, har sedan han kom till Borussia Dortmund gjort 53 mål på 56 tävlingsmatcher.

Norrmannen ryktas ständigt bort men Dortmund har varit tydliga, de kommer inte att sälja honom i sommar.

Joel Marklund/Bildbyrån

– Dortmunds hållning gällande detta är tydlig. De vill inte sälja honom i sommar, de är vad de har sagt till mig. Nu är det bara att vänta och se om det kommer hålla sig fram till den 1 september, säger agenten Mino Raiola till AS.

Anfallaren har främst kopplats ihop med Manchester United, Manchester City och Real Madrid men anfallaren kommer bli dyr. Dortmund uppges vilja ha runt 1,5 miljarder kronor för att sälja i sommar.

Hela världen ser att han kan bli en av de största.

– Jag kan inte säga klart och tydligt att de har råd med honom, jag har inte studerat deras ekonomi. Men jag tror att Real Madrid har råd att värva Håland, det har nog alla klubbar. Frågan är om de har råd att inte värva honom, säger Raiola och fortsätter:

– Alla storklubbar du kan tänka dig har ringt mig om honom, alla superliga-klubbar. Hela världen ser att han kan bli en av de största, det har han visat. Du är bara redo för en storklubb när en storklubb visar intresse, du måste låta marknaden tala. Och nu säger marknaden att han är redo att gå.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com