Foto: Bildbyrån

Uppgifter: Förkrossad Klopp överväger sin framtid i Liverpool

Publicerad: 2021-04-21 09:13 England

Liverpool har, likt övriga engelska klubbar, dragit sig ur superligan. Men Jürgen Klopp är förkrossad och kan lämna sitt uppdrag, enligt uppgifter.

I går rapporterade ansedda The Athletic att Jürgen Klopp är rasande på John W Henry, Tom Werner och Mike Gordon - männen som äger Fenway Sports Group (FSG).

Anledningen är att den tyske tränaren är emot bildandet av en europeisk superliga. Projektet är nu, efter stora protester, på väg att kollapsa.

Sent i går kväll meddelade samtliga engelska klubbar (Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Chelsea och Arsenal) att man drar sig ur projektet.

Bildbyrån

Football Insider skriver nu att allt inte per automatik är frid och fröjd i Liverpool. Enligt sajten är Klopps framtid i klubben långt ifrån säker.

Klopps relation till Liverpools ägare är i behov av brådskande reparation. Tränarens ilska handlar om att han kände sig blottad i livesänd teve i samband med matchen mot Leeds i måndags för ägarnas beslut att delta i superligan.

Klopp känner sig också förkrossad över att han inte konsulterades om en plan som hade så stora konsekvenser för honom, hans spelare, klubben och fotboll i allmänhet, skriver Football Insider.

Klopp har kontrakt till sommaren 2024, men det är nu oklart om tysken blir kvar länge till. Jamie Carragher har redan uttryckt att han gärna ser FSG sälja klubben då det inte finns någon väg tillbaka.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com