Foto: Bildbyrån

Per Karlsson: "När jag hängt kvar hela vägen så blir det AIK"

Publicerad: 2021-04-16 10:18 Allsvenskan

Per Karlsson har ännu inte planer på att lägga skorna på hyllan. Försvararen har dock inget intresse av att representera någon annan klubb än AIK.

AIK värvade Per Karlsson, 35, från Vasalunds IF 1998. Mittbacken har varit trogen klubben sedan dess.

Karlsson är den spelare som gjort flest matcher för AIK - någonsin. Inför den här säsongen förlängde han kontraktet över 2022.

podcasten Lundh på Fotbollskanalen berättar Karlsson att han kan fortsätta spela även efter det nuvarande avtalet löper ut.

– Nu kommer man ändå upp i åldern där man säger: om kroppen tillåter det. Jag är fortfarande hungrig, och efter den här våren har jag nog inte längtat lika mycket till den allsvenska premiären som jag gjort tidigare år. Nu längtar jag lite extra. Jag vill ta lite revansch på mig själv efter den här våren och säsongen. Funkar kroppen bra ser jag fram emot att spela. Fotboll är det roligaste jag vet. Jag tror att du känner likadant, man ska vara glad över att man får syssla med något som är så roligt och inte ta det för givet, säger han.

Det är ingen bomb, kanske.

En flytt tillbaka till moderklubben Vasalund är dock inte aktuellt.

– Nu när jag har hängt kvar hela vägen så blir det AIK. Det kan jag avslöja. Det är ingen bomb, kanske. Även om jag inte sagt det förut är det beslutet taget. Men nej, det blir så, säger Karlsson i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

Maxim Thore/Bildbyrån

 

David Lind
david@fotbolltransfers.com