Foto: Albert Gea/Bildbyrån

Dembélé: "Inga samtal med Barcelona - är lycklig här"

Publicerad: 2021-04-11 11:21 Spanien

Flera storklubbar uppges visa intresse för den franske yttern Ousmane Dembélé, som nu uttalar sig om sin framtid Barcelona.

Barcelonas ytter Ousmane Dembélé, 23, kopplas ihop med en flytt till klubbar som Juventus, Manchester United, Liverpool och Paris Saint-Germain.

Samtidigt ryktas det om att katalanerna vill förlänga med Dembélé, som nu uttalar sig om framtiden.

– Jag har fortfarande ett år kvar på mitt kontrakt. Jag har inte haft några samtal med klubben ännu, men jag är lycklig här och känner att jag mår bra, säger han till BeInSport.

Om skadeproblematiken har den franske landslagsmannen följande att säga:

– Jag har alltid behållit leendet, även efter skador. Det krossade mig när jag var i Dortmund, men efter fem, tio minuter log jag och pratade med vänner. Jag har sagt till mig själv att det är en del av livet. Vi prövas i livet och det gäller att ta sig genom dem genom att arbeta, säger Dembélé enligt Goal.com och fortsätter:

– Att jag inte lever ett hälsosamt liv är bara snack. Skadorna beror inte på det. Du spelar inte för Barcelona i fyra år genom att ha en dålig livsstil. Jag känner mig i form sedan återkomsten, och det är sant att jag står upp bättre mot mina motståndare. Clément (Lenglet) retar mig och säger att jag måste dela ut fler slag.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com