Foto: David Klein/Bildbyrån

Berbatov: "Mbappé, Håland och Rashford kommer att dominera"

Publicerad: 2021-04-09 20:02 England

Dimitar Berbatov lyfter fram tre spelare som enligt honom kommer att ha framträdande roller i världsfotbollen: Kylian Mbappé, Erling Håland och Marcus Rashford.

Erling Håland, 20, och Kylian Mbappé, 23, från Borussia Dortmund respektive Paris Saint-Germain tillhör några av Europas mest eftertraktade spelare.

En som det inte talas lika mycket om men som förtjänar mer uppmärksamhet är Manchester Uniteds anfallare Marcus Rashford, 23, enligt Dimitar Berbatov.

– Rashford är fortfarande en väldigt ung spelare och en superstjärna, han har varit ledaren i Uniteds offensiv ett tag nu. Jag tycker inte att han får den beröm han förtjänar och förhoppningsvis har han bara börjat, säger Berbatov till Betfair.

– Mbappé, Håland och Rashford kommer att dominera i framtiden. Även om han bara är 23 år gammal har han mycket erfarenhet. Han går in på sitt femte år som herrspelare och är en stor del av laget. Det är inte många spelare i hans ålder som kan säga att de har hans erfarenhet i en så stor klubb, fortsätter bulgaren.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!