Foto: Bildbyrån

Scholes: "United och Chelsea är förmodligen klubbarna som har råd med Håland"

Publicerad: 2021-04-09 10:26 England

Manchester United och Chelsea har råd med Borussia Dortmunds skyttekung Erling Håland. Det är Paul Scholes övertygad om.

Erling Håland, 20, och Harry Kane, 27, kan lämna Borussia Dortmund respektive Tottenham i sommar. Men det krävs stora pengar för att köpa loss duon.

Paul Scholes uttalar sig om sin gamla klubb Manchester United och tycker att någon av anfallarna ska värvas i sommar. Ikonen tror att de är redo att spendera stort.

– Håland är den självklara, eller hur? Harry Kane? Denna typ av spelare, kommer de till Manchester United just nu? Kan United betala pengarna för dem? Jag tror att de förmodligen kan, jag tror att det är upp till dem vilken klubb de väljer. Jag tror att de två troligen skulle kunna välja vilken klubb de vill i Europa. Jag tror att de (United) förmodligen skulle göra det. Om det innebär att få Håland, varför inte? Jag tror att det handlar om klubben som kan betala för honom, men jag tror inte att det är många. Real Madrid eller Barcelona, alla ljud du hör, de kan förmodligen inte, säger han till BT Sport.

– Det ser inte ut som att City vill betala. För att vara rättvis, med Guardiola, spelar de väldigt sällan med "nia" ändå, även när han har haft Agüero och Jesus, han har knappt spelat dem. Så är han (Håland) den typ av spelare Pep Guardiola vill ha? Jag är inte säker på att det är det. Det är en spelare United kommer att vara desperat efter, en spelare som Chelsea kommer att vara desperat efter. De (United och Chelsea) är förmodligen de två klubbarna som skulle ha råd att betala den summan, fortsätter Scholes.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!