Foto: Carl Recine/Bildbyrån

Pogba, De Vrij och De Ligt placeras i Barcelona

Publicerad: 2021-04-08 20:11 England

Barcelona smider planer inför nästa säsong. Under mötet med Mino Raiola var det inte bara Erling Håland som disktuerades, enligt uppgifter.

I samband med att Mino Raiola reste till Barcelona för klienten Erling Hålands räkning stod ytterligare tre spelare ur agentens stall på dagordningen, enligt OK Diario.

Anledningen till att Raiolas andra klienter diskuterades var för att Borussia Dortmunds anfallsstjärna är för dyr för Barcelona, enligt uppgifter.

Spelarna som kom på tal under mötet mellan Raiola och Joan Laporta var Manchester Uniteds mittfältare Paul Pogba, Inters mittback Stefan de Vrij och Juventus mittback Matthijs de Ligt.

Pogba har ett år kvar på kontraktet med den engelska storklubben och Raiola har tidigare varit tydlig med att fransmannen är inne på sin sista säsong i klubben.

De Ligt och De Vrij har tidigare kopplats ihop med en flytt till Barcelona, som enligt uppgifterna inte har avskrivit den holländska landslagsduon.

På grund av den ekonomiskt ansträngda situationen i Barcelona återstår det att se om klubben lyckas göra några större värvningar i sommar.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com