Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Ahmedhodzic ställdes mot Mbappé: "Fick bekräftat att jag håller den nivån"

Publicerad: 2021-04-08 19:12 Allsvenskan

Anel Ahmedhodzic tog plats i startelvan när Bosnien ställdes mot Frankrike i VM-kvalet. Nu uttalar sig Malmö FF:s mittback om mötet med Kylian Mbappé och framtiden.

Frankrike tog en knapp seger mot Bosnien och Hercegovina under den senaste landslagssamlingen. Mötet slutade 0-1 till världmästarna efter mål av Antoine Griezmann.

Efteråt hyllades Malmö FF:s mittback Anel Ahmedhodzic, 22, för sin prestation i ett möte där Paris Saint-Germains storstjärna Kylian Mbappé, 22, gick mållös.

– Det var speciellt, jag har aldrig spelat mot en så snabb spelare förr. Jag fick justera mitt försvarsspel lite och försöka läsa honom mer. Men det var stort att få möta honom, säger han på en pressträff enligt Fotbollskanalen.

– Det känns bra att kunna spela mot världens bästa lag, de vann ju VM. Det var skönt att kunna se att jag har den nivån, jag fick det bekräftat att jag håller den nivån.

Ahmedhodzic ser ut att skriva på för Atalanta till sommaren, men tonar ner oron som finns över att han skulle släppa fokus från MFF.

– Nej, det finns ingen anledning att oroa sig. Jag är här och jag fokuserar hundra procent på matchen mot Hammarby. Jag tycker att det är skitkul att spela allsvenskan igen och jag hoppas verkligen att man öppnar upp publiken så att man kan njuta av Malmö-fansen igen.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com