Foto: Bildbyrån

Christophe Lallet blir klar för Hammarby IF idag

Publicerad: 2011-11-09 13:20 Superettan

Enligt uppgifter till fotbolltransfers.com är Christophe Lallet mycket nära en övergång till Hammarby IF. Och för FotbollDirekt.se bekräftar mittfältaren att han idag troligtvis blir klar för en Stockholmsklubb.

25-årige yttermittfältaren Christophe Lallet kommer att lämna Degerfors IF. I dag kommer han att presenteras för en Stockholmsklubb.

– Jag vill bara skrika ut vilken klubb det är, för jag är världens lyckligaste. Jag tror många förstår vad de handlar om, säger Lallet till FotbollDirekt.se.

Enligt uppgifter till fotbolltransfers.com är det Hammarby IF, vilket även FotbollDirekt.se uppger. Lallet har aldrig hymlat om att Bajen är hans favoritklubb.

Djurgårdens IF har också kopplats ihop med Lallet tidigare. Men tränaren Magnus Pehrsson förnekar att han ens varit aktuell.

– Det har aldrig funnits ett intresse för honom. Det är ett rent rykte, och jag vet inte vart det kommer ifrån, säger Magnus Pehrsson till fotbolltransfers.com.

Fotbolltransfers.com har både igår och idag förgäves försökt nå Patrik Werner (sportchef i Degerfors), Gustaf Grauers (sportchef i Hammarby), Christophe Lallet och hans agent Johan Budak.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com