Foto: Thorsten Wagner/Bildbyrån

Tahith Chong: "Att stanna i Club Brügge kan ge mig stabilitet"

Publicerad: 2021-03-25 11:15 England

Tahith Chong är utlånad till belgiska Club Brügge från Manchester United. Nu berättar 21-åringen att han kan tänka sig stanna ytterligare en säsong.

Manchester Uniteds offensiva yttermittfältare Tahith Chong, 21, var utlånad till tyska Werder Bremen - men bröt avtalet i januari.

I stället skrev 21-åringen på ett lånevtal med belgiska Club Brügge säsongen ut, där han gjort fyra assist på fem matcher i ligan så här långt.

Holländaren väntar fortfarande på sitt stora genombrott på Old Trafford. Nu berättar han att han kan tänka sig stanna i Belgien.

– Att stanna här i ytterligare ett år kan ge mig stabilitet. Såvitt jag vet finns det inget alternativ (att förlänga lånet) i avtalet. Vi måste diskutera det med Manchester United senare, säger Chong till Sport/Voetbalmagazine.

– Jag gillar Belgien. Det är lite som Holland. Genom att stanna här kanske lite mer stabilitet kan komma, men det är svårt att helt fokusera på det nu, fortsätter han.

Chong har bara ett år kvar på kontraktet med Manchester United - med option på ytterligare 12 månader. 21-åringen har gjort 16 framträdanden för Manchester Uinteds A-lag.

Jesper Ottoson
jesper@fotbolltransfers.com