Foto: Bildbyrån

Daniel Nordmark kan bli kvar i Elfsborg - men har alternativ

Publicerad: 2011-11-07 12:21 Allsvenskan

Magnus Haglund har lämnat IF Elfsborg. Det öppnar för mittfältaren Daniel Nordmark - som tidigare varit på väg bort i jakt på regelbunden speltid. Med ny tränare kan speltiden öka.

Redan i somras var Daniel Nordmark på väg bort från IF Elfsborg och flera allsvenska klubbar visade intresse - Helsingborgs IF, GAIS, IFK Norrköping och Kalmar FF.

Mittfältarens kontrakt är utgående och det mesta har pekat på att han lämnar. Men nu när Magnus Haglund inte längre är tränare kan Daniel Nordmark bli kvar - trots allt.

– I och med att Magnus Haglund kommer lämna så öppnas dörren till Elfsborg igen. Jag har talat med Stefan Andreasson (klubbchef) för någon dryg vecka sedan och vi skall höras igen, säger hans agent Martin Klette till FotbollDirekt.se.

– Vi får se vad detta innebär, men givetvis är det en fördel att veta vem som blir den nye tränaren innan vi kan göra klart med något, fortsätter han.

Intresset från de allsvenska konkurrenten kvarstår.

– Ja, visst finns det allsvenskt intresse. Tre av de nämnda klubbarna har nyligen kommit med nya förfrågningar, säger Klette.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com