Foto: Bildbyrån

John Alvbåge öppnar för återkomst i Örebro SK

Publicerad: 2021-03-06 12:18 Allsvenskan

John Alvbåge är för tillfället klubblös men han tränar med Örebro SK. Nu öppnar han för en återkomst i den allsvenska klubben.

John Alvbåge, 38, lämnade efter förra säsongen division 1-klubben Lindome GIF och flyttade tillbaka till Örebro.

Målvakten spelade för Örebro SK mellan 2003 och 2005 samt 2008 och 2011.

När ÖSK nyligen var kort om spelare ringde Axel Kjäll upp honom och frågade om han kunde träna, något han svarade ja på. Nu öppnar Alvbåge för en återkomst.

– Det är inget att sticka under stolen med, det hade varit extremt roligt. Jag har fått de svaren jag velat ha, att jag håller på den här nivån, både på och utanför planen. det var bara kul och få vara där igen och få dra på sig ÖSK-tröjan efter drygt tio år, säger Alvbåge till Fotbollskanalen.

Trots sin ålder känner sig Alvbåge både motiverad och i tillräckligt god form för att fortsätta karriären.

– De här två dagarna har givit mig bra svar och förra årets spel i ettan har gett mig en boost. Jag hoppas hitta en klubb. Det känns onödigt och lite slöseri med resurser att lägga av - när jag både har hög motivation och är fysiskt stark, säger han och fortsätter:

– Jag vill inte spä på något, jag är öppen för det mesta - vi får se vad som händer. De här två träningarna har bara gett positiva resultat för mig personligen, och förhoppningsvis för ÖSK också.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com