Foto: Maxim Thore/Bildbyrån

Nouri: "Vi har tagit ett stort steg framåt med Rydström"

Publicerad: 2021-03-06 11:37 Allsvenskan

Kalmar FF:s Emin Nouri trivs väldigt bra med Henrik Rydström som tränare. Han anser att laget tagit stora steg framåt i år.

Henrik Rydström tog över som Kalmar FF:s nya tränare i december efter att ha varit i IK SIrius i två år. 

Rydström som spelade hela sin proffskarriär i Kalmar FF är invald i klubbens hall of fame och har tidigare verkat som huvudtränare i klubben.

Nu är han tillbaka som tränare för en andra gång, något som spelaren Emin Nouri, 35, är väldigt glad över.

– Det har hänt mycket längs vägen och han har utvecklats otroligt mycket. Det känns jättebra, framför allt nu när han implementerar sina idéer om hur vi jobbar i det dagliga och hur vi tränar, säger Nouri till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Det man kan tycka är lite tråkigt är att man är så jävla gammal. Det hade varit fantastiskt att vara 15, 16, 17 år och jobba med de här bitarna. Då hade man garanterat fått en otrolig stadig bas och grund som spelare. Det kan jag tänka på ibland. Det är en otrolig möjlighet för våra unga grabbar detta.

Nouri anser att de efter några tuffa år verkligen utvecklats inför årets säsong.

– Jämfört med tidigare år har vi tagit ett stort kliv framåt i år. Nu försöker vi spela attraktiv fotboll, en fotboll som alla uppskattar och man kan utvecklas i. Vi försöker skapa målchanser på eget initiativ och vi tar kliv hela tiden. Det är väldigt positivt, säger Nouri.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com