Foto: Bildbyrån/Intime

Officiellt: Daniel Larsson klar för Akropolis IF

Publicerad: 2021-03-05 23:19 Utlandsproffs

Daniel Larsson lämnar cypriotiska Apollon Limassol och flyttar hem till Sverige. Anfallaren har skrivit på för Akropolis IF.

Akropolis IF meddelar på sin officiella hemsida att Daniel Larsson, 34, förstärker truppen.

– Det blev bara fyra framträdanden för Apollon Limassol efter att olyckan (blev skadad) var framme och höll mig borta från spel fram till Januari. Både jag och klubben kände att det inte var någon optimal situation. Vi kom överens om att bryta kontraktet och jag började blicka mot nya alternativ, säger anfallaren till hemsidan och fortsätter:

– Jag träffade personer med koppling till Akropolis IF nere i Thessaloniki förra vintern. Vi pratade om framtiden och kom in på min spelarkarriär. På den vägen föll det sig. Vi kom in på varandras radar och efter att fått höra Akropolis IF visioner och mål växte mitt intresse. Ibland sker händelser av en slump och nu är jag här i Stockholm. Jag ser verkligen fram emot representera Akropolis IF. 

Sportchefen Georgios Gogas kommenterar värvningen.

– Vi har försökt stärka vår anfallsbesättning. Med Daniel är vi övertygade om att vi hittat den typ vi varit på jakt efter och som kommer stärka oss offensivt. Vi hoppas att han ska bidra med sin rutin och några fantastiska mål, säger han.

David Lind
david@fotbolltransfers.com