Foto: Bildbyrån

"Sancho, Bellingham och Pulisic var nära Arsenal"

Publicerad: 2021-03-05 15:20 England

Jadon Sancho, Jude Bellingham och Christian Pulisic hade kunnat tillhöra Arsenal. Det menar före detta scouten Steve Morrow.

Arsenal var nära att skriva kontrakt med Jadon Sancho, 20, Jude Bellingham, 17, och Christian Pulisic, 22, innan trion gjorde sig namn i Tyskland.

Det hävdar före detta Arsenal-scouten Steve Morrow.

– Alla toppklubbar kommer missa talanger ibland. Jadon Sancho var sannerligen en sådan, säger Morrow till Goal och fortsätter:

– Arsenal var nära att rekrytera honom innan han valde Manchester City, och sen igen när han blev tillräckligt gammal i City att han var tvungen att göra ett val.

Steve Morrow fortsätter berätta att de missade chanser att kontraktera Borussia Dortmunds mittfältare Jude Bellingham och Chelseas ytteranfallare Christian Pulisic också.

– Bellingham var samma sak. När hans kontrakt närmade sig slutet i Birmingham var vi aktuella för honom, säger han och fortsätter:

– Pulisic var i London och tränade med oss som 14-åring. Men han var en bit efter fysiskt så det blev inget. Jag ville ge honom en chans till men han flyttade tyvärr till Tyskland innan det.

Jesper Ottoson
jesper@fotbolltransfers.com