Foto: Jonathan Näckstrand/Bildbyrån

Alexander Milosevic: "Alltid sugen på att spela i AIK"

Publicerad: 2021-02-28 15:04 Allsvenskan

Alexander Milosevic är på jakt efter en ny klubbadress. Nu uttalar sig mittbacken om framtiden.

Alexander Milosevic och danska Vejle BK valde att gå skilda vägar i december - bara sex månader efter att han anslutit.

I en intervju med SportExpressen berättar den 29-årige mittbacken att det har funnits gott om intresse för hans tjänster.

– Det var snack om Ryssland tidigare. Sedan har det varit intresse från Italien, Ungern och jag hade ett bra bud från en bra klubb i Cypern som jag tackade nej till då. Det var en bra klubb men den klubben befann sig inte i den bästa situationen just då.

Milosevic hymlar inte med att han hoppas att det kan bli aktuellt med en återkomst i AIK.

– Jo, det är klart men jag har fortfarande inte stängt dörren utomlands. Om jag fick bestämma hade jag spelat för AIK i hela mitt liv men tidigare har jag varit tvungen att tänka på ett liv efter fotbollen om man säger så. Men det viktigaste jag tänker på just nu är att få tillbaka kärleken till fotbollen och allt vad det innebär. Det är lite samma sits för mig som jag var i 2018 men vi får se. Jag har fortfarande lite utländska anbud som jag kan ta ställning till så vi får helt enkelt se, säger han till SportExpressen och fortsätter:

– Jag är alltid sugen på att spela i AIK och det spelar ingen roll om jag har spelat utomlands. AIK är alltid nummer ett men sedan är det som så att vi har en pandemi och allt runtom kring. Man måste trots allt ta ställning till det också. Jag kan inte gå i flera månader igen utan klubb och sedan slog pandemin till och då väntade man bara på att något skulle ske. Jag är i en helt okej form och för att bibehålla den och stegra så måste jag spela fotboll och det blir svårare ju längre jag väntar. Vi får se vad som händer inom de närmaste dagarna.

Milosevic har tidigare tillhört klubbar som Besiktas, Hannover och Nottingham Forest.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com