Sonny Karlsson.
Foto: Bildbyrån

Sonny Karlsson närmar sig Landskrona: "Vi förhandlar"

Publicerad: 2011-11-03 14:27 Superettan

Enligt uppgifter till fotbolltransfers.com är Landskrona BoIS och Sonny Karlsson muntligt överens. Något sportchefen Mats Aronsson förnekar, men bekräftar förhandlingar. Vidare diskuterar man med fler icke namngivna spelare.

Han gjorde 17 mål och vann skytteligan när Utsiktens BK vann sin division 2-serie den här säsongen. Därefter har Sonny Karlsson, 23, fått provspela med Landskrona BoIS.

Enligt uppgifter till fotbolltransfers.com finns fler intresserade klubbar i Superettan. Men Landskrona är imponerade och ska vara muntligt överens med anfallaren.

– Det kan jag inte bekräfta, ingen kommentar till det. Vi har pågående förhandlingar, säger sportchefen Mats Aronsson till fotbolltransfers.com.

Ni vill i alla fall ha Sonny Karlsson?

– Ja, det är en av dem som vi vill ha. Men vi kan inte kommentera vart vi är, säger Aronsson.

Vidare finns fler nyförvärv på gång - även om Landskrona BoIS främst vill kontraktera sina egna spelare först, i synnerhet målvakten Ivo Vazgec.

– Ja vi håller på, men kommenterar inte vilka det är, diskuterar med ett par spelare, men framförallt diskuterar vi med våra egna, bland annat Ivo. Vi försöker ta de vi har först, sedan plockar vi eventuellt in utifrån. Där är vi nu, säger sportchefen till fotbolltransfers.com.

Vad gäller förhandlingarna med tränarduon Henrik Larsson och Hans Eklund finns inget nytt att rapportera.

– Inget nytt, pågående förhandlingar, säger Aronsson.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com