Foto: Bildbyrån

KLART: Kamal Mustafa lämnar IFK Göteborg

Publicerad: 2011-11-02 14:41 Allsvenskan

Det blir ingen fortsättning i IFK Göteborg för Kamal Mustafa. "Jag har också velat det här, eftersom jag inte fått spela så mycket och jag känner att jag inte utvecklas någonting i U21-serien", säger han.

Alltid Blåvitt på SvenskaFans.com skriver att IFK Göteborg bryter med den unge mittfältaren Kamal Mustafa då han inte erbjuds något nytt kontrakt. Och beskedet kommer inte som någon chock.

– Nä, det är nog bra för både mig och IFK att vi går skilda vägar. Jag har inte fått spela mycket och i år bara suttit på bänken hela tiden. Jag har också velat det här, eftersom jag inte fått spela så mycket och jag känner att jag inte utvecklas någonting i U21-serien, säger Mustafa till SvenskaFans.com. 

– Jag har pratat med Håkan (Mild) och det här var det bästa för både mig och IFK Göteborg, så nej, det har vi redan pratat om. Det kom inte som någon chock, fortsätter han.

Och en ny klubb har 20-åringen på gång, men är hemlighetsfull. Flera visar intresse.

– Men jag kan inte säga någonting än eftersom ingenting är klart. Men innan december så skall jag försöka bestämma mig för en av klubbarna som vill ha mig. Jag vill hitta en klubb där jag får förtroendet så jag kan hitta tillbaka till glädjen och få tillbaka mitt självförtroende. Showen rullar vidare.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Spelarprofiler

Klubbar