Foto: Petter Arvidson/Bildbyråne

Mjällby rasande på Agardius: "Har ingen moral i kroppen"

Publicerad: 2021-02-08 15:38 Allsvenskan

Viktor Agardius är nära IFK Norrköping. Något som får Mjällbys sportchef Hasse Larsson att gå i taket. Parterna hade nämligen en muntlig överenskommelse.

SportExpressen kunde tidigare i dag rapportera att Viktor Agardius, 31, är nära skriva på för IFK Norrköping.

Det beskedet har inte tagits emot väl i Mjällby AIF - som menar att man varit överens med vänsterbacken om en fortsättning.

– Jag trodde att han skojade först. Allt var klart och han hade muntligt sagt ja till oss. Vi fotade honom på kvällen i söndags och skulle skrivit kontrakt med honom i dag på förmiddagen, säger Hasse Larsson till Kristianstadsbladet

– Men uppenbarligen så har Viktor ingen moral i kroppen. Han ringde mig igår kväll och sa att han hade bestämt sig för Norrköping hur fan man nu kan göra det när man har ett muntligt avtal med en annan klubb, fortsätter sportchefen.

Mjällby har arbetat hårt med att kunna förlänga med Agardius.

– Han var angelägen om att få prata med tränarna och han skulle ha åkt med på lägret till Ronneby i dag. Vi har alltid förstått Viktors önskan om att dra utomlands och låtit honom fundera en längre tid än vad vi har velat. Det här var ett rejält slag under bältet, säger Larsson till Kristianstadsbladet.

Agardius gjorde en assist på 26 allsvenska starter förra säsongen.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com