Foto: Bildbyrån

Abraham: "Jag tror vi kommer chocka många i Fotbollssverige"

Publicerad: 2021-02-02 09:54 Allsvenskan

Sargon Abraham lämnade IFK Göteborg för Degerfors IF efter förra säsongen. Nu uttalar han sig inför den kommande säsongen.

Sargon Abraham, 29, lämnade IFK Göteborg i december förra året efter två och ett halvt år i klubben. 

Totalt blev det sju mål och nio assist på 63 tävlingsmatcher i Blåvitt för Abraham. 

– Tiden där var ändå bra. Även om det inte blev som man hade hoppats har jag ändå fått uppleva fantastiska grejer, fått lära känna människor och utvecklats som fotbollsspelare. Så jag ser tillbaka på den tiden med stolthet och glädje ändå, säger Abraham till Expressen.

Abraham spelade två säsonger i Degerfors IF mellan 2017 till 2018 och nu är han tillbaka i klubben. 

Eftersom jag hade en fantastisk tid här och det är en klubb jag gillar så följde jag dem hela säsongen i superettan. Jag såg sista matchen hemifrån och hejade och så klart att man jublade när de gjorde mål. Jag kändes nästan deras press när de nästan var klara så länge. Det var skönt att de löste det, man gick bara och väntade på att det skulle bli klart, säger Abraham och fortsätter:

– Bara för att vi spelar i allsvenskan tycker jag inte vi behöver ändra så mycket, jag tycker vi ska fortsätta på det Degerfors gjort och är bra på. Vi ska fortsätta med sättet vi jobbar på och våga spela fotboll, då tror jag det kommer bli bra. Jag tror vi kommer chocka många i Fotbollssverige.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com