Foto: Mathias Bergeld/Bildbyrån

Adil Titi: "Jag vet vilka kvaliteter jag besitter"

Publicerad: 2021-01-28 09:19 Superettan

Han fick inte mycket speltid i Norrby IF förra säsongen. IFK Göteborgs mittfältare Adil Titi vill nu visa vad han kan i IK Brage.

Adil Titi, 21, tillhörde Norrby IF i höstas. Mittfältaren fick dock nöja sig med nio inhopp i Superettan.

Nu har IFK Göteborg istället lånat ut talangen till IK Brage i samma serie. 

– Jag har känt att jag varit väldigt nära att få spela i IFK Göteborg. Och jag har ju spelat, oftast som inhoppare. Men jag behöver den kontinuiteten för att ta nästa steg och växa. Då kände jag att en utlåning var rätt, säger Titi till DT-sporten.

21-åringens mål är dock fortfarande att slå igenom i IFK Göteborg.

– I slutändan så är alltid klubben jag brinner för IFK Göteborg. Men just nu brinner jag för Brage och det är den här klubben som jag vill ta vidare i seriesystemet, säger han till DT-sporten.

Adil Titi vill inte lägga energi på att speltiden i Norrby var begränsad. Han blickar framåt och ämnar att visa vad han kan.

– Jag har ingenting att säga faktiskt. Det viktigaste är att alltid tro på sig själv och det har jag alltid gjort oavsett. Jag vet vilka kvaliteter jag besitter och förhoppningsvis kommer ni att få se mer av mig den här säsongen. Förhoppningsvis i ett vinnande lag, för jag vill alltid vinna. Jag ser fram emot den här säsongen med den här bra truppen och förutsättningarna vi har. Förhoppningsvis blir det här en toppensäsong. Och så får man se, jag kommer inte säga att jag besitter det här och det här... kolla på matcherna så får vi se hur det går, säger han till DT-sporten.

Mittfältarens kontrakt med den allsvenska storklubben sträcker sig över 2022.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com