Foto: Jörgen Jarnberger/Bildbyrån

Officiellt: Stefan Ishizaki får jobb i Elfsborg

Publicerad: 2021-01-26 12:05 Allsvenskan

Stefan Ishizaki är tillbaka i allsvenska toppklubben IF Elfsborg - som anställd honom till sin försäljning- och marknadsavdelning.

Stefan Ishizaki, 38, la skorna på hyllan efter säsongen 2019. IF Elfsborg blev sista klubben.

Nu meddelar Boråsklubben på sin officiella hemsida att den tidigare mittfältaren förstärker försäljning- och marknadsavdelningen.

– Det är skönt att vara tillbaka och kul att redan vara igång – jag har saknat föreningslivet och tillhörigheten till IF Elfsborg, säger Ishizaki till hemsidan och fortsätter:

– Det är mycket spännande som händer i föreningen just nu. Både sportsligt, i föreningen i stort, och inte minst i vårt partnernätverk. Vi ser nya uppdaterade partnerytor på Borås Arena, bland annat är ju en ny business Lounge och pub nu på plats. Det ska bli otroligt rolig att få ta emot partners här i år.

Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson är glad över att 38-åringen är tillbaka.

– Det känns oerhört bra att presentera Stefan som ny medarbetare i vår försäljningsorganisation. Stefan är en mycket driven och ambitiös person med Elfsborgshjärta och som vi tror kommer att passa bra i den här rollen. Stefan kommer att arbeta med försäljning samt fortsätta att utveckla vårt partnernätverk till att vara bland de mest intressanta i Västsverige. Med Stefan på plats känner vi oss nu rustade för att serva våra samarbetspartners på bästa allra bästa sätt, säger han.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com