Foto: Bildbyrån

Örebro SK talar ut om provspelarna Krutzen och Ali

Publicerad: 2021-01-25 23:11 Allsvenskan

Mittbacken Daniel Krutzen och yttern Taha Ali är fortsatt aktuella för Örebro SK. Men några beslut är inte tagna, enligt managern Axel Kjäll.

Den holländske mittbacken Daniel Krutzen tränade med Örebro SK hela förra veckan. Den allsvenska klubben ska nu utvärdera 24-åringen.

– Vi kommer nog inte att fatta ett beslut den här veckan runt Krutzen. Det handlar inte om att han var extremt dålig eller extremt bra. Det handlar om helheten, säger Axel Kjäll till Nerikes Allehanda och fortsätter:

– Bilden jag hade av honom inför provspelet förstärktes där det handlar om vad han är bra på och vad han behöver förbättra. Där finns det inte så många frågetecken och jag har också fått lära känna honom som person och han är oerhört sympatisk. Vi vet vart han står och vart vi har honom.

Fotbolldirekt.se har tidigare rapporterat att ÖSK erbjudit Sollentunas ytter Taha Ali ett kontrakt efter att ha imponerat under sitt provspel.

– Han är inte avskriven. Det finns ett visst intresse från oss men det är en bit kvar innan vi ska gå i mål med något eller att vi ska bli så konkreta att vi säger kör. Vi får se vad som händer under de närmaste dagarna eller den närmaste veckan, säger Kjäll till NA.

David Lind
david@fotbolltransfers.com